Introducere

Navigarea pe acest Site, culegerea informațiilor și efectuarea unei Comenzi reprezintă acordul Cumpărătorului/Utilizatorului cu Termenii și Condițiile (acest document) afișate pe acest Site. Dacă oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Sc RomAgro Ara Bio Srl – este denumirea comercială  a S.C. RomAgro Ara Bio S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Porumbesti, Nr. 22, județul Satu Mare, România, având număr de ordine în Registrul Comerțului J30/297/2016, cod unic de înregistrare fiscală 35823689.

LAVANDANA – este marcă aflată în proprietatea Sc RomAgro Ara Bio Srl.

Site – domeniul www.lavandana.ro

Vânzător – Sc RomAgro Ara Bio Srl.

Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care își face un cont în Site și efectuează o Comandă.

Comandă – Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului sau prin telefon ori fax, intenția sa de a achizitiona bunuri și servicii de pe Site.

Cont – secțiunea din Site (formată dintr-o adresă de e-mail, o parolă, numele/denumirea, datele și adresele de livrare și facturare, comenzile efectuate) care permite Cumpărătorului transmiterea comenzilor.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care navighează și culege informații de pe acest Site sau care se înregistrează pe acest Site prin finalizarea procesului de creare a contului, astfel, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din secțiunea Termeni și condiții.

Documente contractuale

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site sau prin transmiterea unei Comenzi telefonice, prin email ori prin fax, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare -telefonic, online sau email- prin care Vânzatorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii. Această notificare se face fie electronic, printr-un email trimis automat de către site, fie telefonic.

Vânzatorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea bunurilor și/sau serviciilor din Comandă, pentru motive justificate. În acest caz, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației în vigoare.

Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul în care comanda este plătită integral și primită de Cumpărător.

Răspundere

Vanzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea bunurilor achiziționate.

Prin crearea unui Cont și/sau prin utilizarea Site-ului și/sau prin plasarea unei Comenzi, Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea Site-ului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către Sc RomAgro Ara Bio Srl, aceștia fiind opozabili Cumpărătorilor și Utilizatorilor de la data afișării pe Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea casutei corespunzătoare din Site la finalizarea Comenzii.

Informațiile furnizate prin acest Site și prin intermediul comunicărilor scrise ori verbale între Cumpărător și Vânzător, se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte şi complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată.

Sc RomAgro Ara Bio Srl nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în Site, dar se străduieşte în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Informațiile folosite pentru descrierea bunurilor și/sau a serviciilor disponibile pe Site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

În cazul în care anumite bunuri sau servicii sunt listate la preț eronat pe Site, Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul de a modifica sau de a anula orice comandă care conține astfel de bunuri/servicii. În cazul în care comanda este plătită, Sc RomAgro Ara Bio Srl va returna suma în contul Cumpărătorului. Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul de a corecta erorile de sistem sau prețuri afișate eronat, neintenționat. Din cauza fluctuațiilor specifice pieței, prețurile produselor pot fi modificate fără preaviz. Deși ne străduim pentru precizie în afișarea tuturor informațiilor de pe Site, descoperim uneori greșeli. În aceste cazuri rare, ne rezervăm cu respect dreptul de a anula o Comandă sau elimina un articol problematic din Comandă.

Sc RomAgro Ara Bio Srl nu va fi răspunzător pentru erori și inexactități tehnice apărute pe Site, erori dactilografice, documentație, ilustrații sau imagini eronate. Informațiile prezentate pe Site sunt actualizate periodic, îmbunătățiri și/sau modificări pot fi efectuate în orice moment.

În orice moment, Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul, fără a notifica în prealabil Utilizatorul și Cumărătorul, de a modifica politicile, Termenii și Condițiile, de a corecta orice erori care apar în Site sau în cadrul comunicărilor electronice/verbale.

Declinarea răspunderii și utilizarea produselor

Sc RomAgro Ara Bio Srl depune eforturi pentru a descrie produsele cât mai exact și explicit dar nu poate garanta acuratețea sau caracterul complet al informațiilor care sunt furnizate prin intermediul Site-ului, blogului, rețelor sociale, a convorbirilor telefonice sau a corespondenței purtate prin e-mail. Cade în sarcina Cumpărătorului de a cerceta modul adecvat de utilizare și informațiile de siguranță pentru fiecare produs pe care intenționează să-l comande, inclusiv toate reglementările legislative în vigoare pentru utilizarea corectă și eventual vânzarea produselor achiziționate sau fabricate cu produsele achiziționate.

Sc RomAgro Ara Bio Srl este producator de butasi de lavanda, furnizor en-detail a derivatelor acestora

Conținutul Site-ului, a materialelor publicate pe rețele sociale sau tipărite, conversațiile telefonice sau corespondența prin e-mail nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.

Persoanele fizice sau juridice care intenționează să comande bunuri de la Sc RomAgro Ara Bio Srl, trebuie să îşi exercite judecata lor independentă în determinarea oportunității achizitiei acestora pentru un anumit scop sau utilizare. Utilizarea produselor nu presupune garanţie explicită sau implicită, pentru a obține efecte sau rezultate dorite.

Cumpărătorul ar trebui să achiziționeze bunuri de la Sc RomAgro Ara Bio Srl înțelegând clar că acestea nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea produselor sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Aceste informații nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru consultul medical și nu ar trebui cumpărate sau administrate pentru a trata afecțiuni medicale sau boli.

Cumpărătorul – persoană fizică autorizată, întreprindere individulă, asociație familială sau orice altă persoană juridică – care utilizează bunurile achiziționate de la Sc RomAgro Ara Bio Srl pentru fabricarea unor produse cu scopul de a le valorifica prin vânzare, este singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor aplicabile de fabricație și comercializare. Ca în orice proces de producţie, este recomandată fabricarea unor loturi mici pentru evaluare, analiză și testare, înainte de a porni fabricarea de loturi comerciale complete.

Prin achiziționarea și utilizarea bunurilor vândute de Sc RomAgro Ara Bio Srl, Cumpărătorul trebuie să se asigure că deține cunoștințele necesare despre condițiile de siguranță, depozitarea și utilizarea adecvată a acestora. Cumpărătorul este de acord să inspecteze cu atenție toate bunurile primite și să raporteze orice probleme în cel mai scurt timp. Cumpărătorul este de acord că nu va face Vânzătorul responsabil pentru orice probleme care apar de la depozitarea și utilizarea bunurilor achiziționate. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru produsele pe care le fabrică și/sau vinde, folosind bunurile și serviciile Vânzătorului.

Politica de prețuri

Sc RomAgro Ara Bio Srl este un furnizor cu ridicata de butasi, materii prime cosmetice și produse asociate.

Majoritatea produselor sunt oferite într-o varietate de cantități și volume pentru a vă permite să cumpărați atât de mult sau cât de puțin aveți nevoie. Achiziționând în volum mai mare, obțineți prețuri mai bune.

Prețurile afișate pe Site sunt cele mai mici prețuri pe care le putem oferi pentru fiecare produs la volumul indicat. Dacă sunteți interesat de a primi prețuri pentru volume mai mari decât cele prezentate pe site, vă rugăm să ne contactați prin e-mail lavandana.satumare@gmail.com sau la rubrica de contact.

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neaparat cumulative. De regulă, se aplică reducerea cu valoarea cea mai mare. Toate promoțiile și reducerile de preț prezente în Site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Toate prețurile afișate în Site în varianta pe limba română sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

Comanda

Produsele oferite spre vânzare pe Site sunt noi și sunt însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare.

Comenzile pot fi efectuate telefonic, prin fax sau email, recomandăm însă efectuarea comenzilor online pe Site.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că a efectuat corect Comanda și a furnizat date complete, deoarece modificarea ulterioară se poate efectua doar în anumite condiții (detalii la Modificarea unei comenzi).

Pentru produsele lipsă din stoc nu se pot efectua comenzi și Vânzătorul nu poate garanta prețul de vânzare afișat pe Site. Disponibilitatea stocului este afișată în timp real pe Site și se poate modifica oricând pe parcursul efectuării unei comenzi.

Cumpărătorul este notificat în cazul în care un produs lipsește din Comandă. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare Cumpărătorul nu dă un răspuns sau nu poate fi contactat telefonic, Comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, Vânzătorul nu îl va expedia ulterior în mod automat.

Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 3 zile în cazul în care a constatat diferențe sau erori. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare.

Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul de a-și selecta clienții/cumpărătorii. Pentru motive justificate, Sc RomAgro Ara Bio Srl  își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi sau la unele din modalitățile de plată/livrare ori de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Sc RomAgro Ara Bio Srl.

Modificarea unei comenzi
Sc RomAgro Ara Bio Srl lucrează cu un sistem automatizat de coletare și se procesează rapid, astfel, Comanda unui Cumpărător poate fi modificată la cerere în termen de cel mult 1 oră de la efectuarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 din următoarea zi lucrătoare. Cumpărătorul poate transmite cererea de modificare a unei Comenzi prin telefon sau email.

  • în cazul în care o Comandă este este deja împachetată : pentru modificarea comenzii se va aplica o taxă de 5 lei, ce acoperă costurile de reambalare și refacturare;
  • în cazul în care o Comandă este în curs de expediere :nu este posibilă modificarea unei comenzi care se află deja la curier sau la transportator;
  • orice adăugare de produsela o Comandă care a este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă, cu toate liniile directoare aplicabile, fără legătură cu comanda precedentă;
  • în cazul în care Cumpărătorul efectuează mai multe comenzice urmează a fi prelucrate în aceeași zi: Cumpărătorul trebuie să solicite expres cumularea acestor comenzi, în caz contrar, Vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

Renunțarea la comandă

  • în cazul în care comanda a fost plătită, fără a fi expediată: pentru anularea unei comenzi a cărei contravaloare a fost deja achitată, Vânzătorul va  returnata suma către Cumpărător;
  • în cazul în care comanda a fost plătită și expediată:o astfel de comandă nu se poate anula; dacă preluarea de către Cumpărător este refuzată, Vânzătorul va percepe  întregul cost al transportului de retur;
  • în cazul în care comanda nu a fost plătită dar a fost expediată:o astfel de comandă nu se poate anula; dacă ridicarea unui colet este refuzată, Cumpărătorul va suporta  întregul cost al transportului de retur;
  • în cazul în care comanda nu a fost plătită și nici expediată:renunțarea se poate face telefonic sau prin email;

Livrare

Livrarea este gratuită pe teritoriul României pentru o Comandă de produse cu valoarea de cel puțin 150 lei, exclusiv taxa de transport. Dacă valoarea comenzii este mai mică de 150 lei, costul livrării (taxa de transport) este 17 lei.

Livrarea se efectuează în mod implicit prin servicii de curierat rapid. Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Livrarile se mai pot efectua si prin Posta Romana pentru doritori, costurile aferente se regasesc in sectiunea Calculeaza Livrare.

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.

Pentru comenzi mai grele sau mai mari, Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul de a le expedia cu transport rutier în regim de grupaj. Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul de a aplica sau modifica taxa de transport, dar în cazul în care este necesar acest lucru, Cumpărătorul va fi contactat pentru aprobare înainte de procesarea Comenzii. Metode alternative de transport nu sunt disponibile la cerere.

Agenții de curierat și transport marfă nu asigură reglarea temperaturii în funcție de sezon în vehiculele de transport. Acest lucru nu va afecta integritatea produsului. Este indicat ca în perioada în care temperaturile exterioare sunt extreme, anumite produse să fie păstrate la temperatura camerei pentru 24 de ore, și eventual amestecate, ca să-și recapete consistența.

Sc RomAgro Ara Bio Srl își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de Sc RomAgro Ara Bio Srl care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Sc RomAgro Ara Bio Srl față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Sc RomAgro Ara Bio Srl de la Cumpărător.

Plată

Modalități de plată

  • prin ramburs, transfer bancar sau online cu cardul

Plata la termen este disponibilă pentru Cumpărătorul cu care Vânzătorul a încheiat un contract de colaborare, conform prevederilor contractuale.

Informații privind plata online cu cardul

Din pagina de comanda a website-ului, dvs. sunteti redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™. Aici se introduc datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre Garanti Bank.

Plata cu cardul se face în condiţii de sigurantă deplină.
Indiferent de valuta contului Cumpărătorului, tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii Cumpărătorului. Pentru plățile online cu cardul, nu este perceput niciun comision.

Dreptul de retragere

Conform legislației în vigoare, retragerea din contract este aplicabilă doar consumatorului persoană fizică.

Consumatorul (cumpărătorul) are dreptul de a se retrage din contract, fără a fi nevoit să precizeze motivele și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intră Cumpărătorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de Cumpărător, în posesia fizică a produselor.

Nu pot fi retrase contractele care au ca obiect furnizarea de categorii de produse enumerate de art.16 din O.U.G Nr.34/2014, printre care:
– furnizarea de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care profesionistul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
– furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Cumpărătorul trebuie să informeze Vânzătorul înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia Cumpărătorului de a se retrage din contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

Vânzătorul va rambursa Cumpărătorului costul produselor, inclusiv costurile livrării în cazul în care se returnează întreaga comandă (retragere totală) și exclusiv costul livrării în cazul în care se returnează doar o parte din comandă (retragere parțială), nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat cu privire la decizia Cumpărătorului de a se retrage din prezentul contract. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la Cumpărător că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Suma va fi returnată după cum urmează:
-pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
-pentru Comenzile achitate cu Op sau Ramburs- prin virament bancar în contul Cumpărătorului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Costurile returnării vor fi suportate de Cumpărător. Returnarea se va face prin aceeași metodă de transport prin care Cumpărătorului i s-au livrat produsele, sau prin altă metodă aleasă de comun acord. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc., și care nu pot fi repuse în vânzare.

Politica de retur

Cumpărătorul trebuie să verifice Comanda primită și să notifice Vânzătorul în termen de cel mult 48 de ore în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități. Notificările trimise după acest termen, nu vor fi luate în considerare.

Se pot returna produse neconforme cu specificațiile de pe Site în momentul cumpărării, produse trimise greșit de către Vânzător sau la alt volum decât cel comandat de Cumpărător. Nu se pot returna produse folosite sau seturi incomplete. Costul returnării este suportat de Vânzător.

Se pot returna produse doar din motivele enumerate mai sus.

Produsele returnate din cauza unor probleme de calitate vor fi inspectate de Vânzător pe baza procedurilor interne. Dacă Vânzătorul nu constată probleme de calitate, rambursarea sau compenasarea nu va fi acceptată.

Înlocuirea produselor returnate sau rambursarea valorii acestora se va efectua în termen de 14 zile lucrătoare, conform celor enumerate mai sus.

Reclamații

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, Cumpărătorul trebuie să le efectueze în termen de 48 de ore de la primirea produselor. Reclamaţiile primite după această perioadă, nu vor fi luate în considerare.

Pentru returnarea produselor se vor lua în considerare condițiile enumerate în Dreptul de retragere si Politica de returnare.

Pentru înregistrarea orcărei reclamații este necesar să se transmita de Cumpărător prin email sau fax către Vânzător reclamatia.

Dacă nu aveţi posibilitatea de a o transmite prin email sau fax, puteţi să ne contactaţi telephonic.

De reținut:
– anumite produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare și manipulare;
– unele produse prezintă în mod natural sedimente, aglomerări sau un miros mai puțin agreabil. Aceste aspecte nu constituie probleme de calitate, iar înainte de a le reclama vă rugăm să citiţi fişa produsului unde sunt specificate aceste caracteristici.

Condiții de garanție

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru Bunurile din Comandă care beneficiază de garanție în baza certificatelor de garanție emise de Vânzător și care se defectează în termenul de garanție este necesară returnarea produsului defect împreună cu copie de pe factură și certificatul de garanție. În cazul in care produsele ajung la Vânzător neînsotite de aceste documente, soluţionarea problemei de garanţie nu este posibilă. Costul transportului produselor de la Cumpărător către Vânzător revine în sarcina Cumpărătorului iar de la Vânzător către Cumpărător revine Vânzătorului.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse, etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea directă a substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică asupra produselor.

Având în vedere prevederile O.U.G 195/2005 referitoare la protecția mediului și O.U.G. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), consumatorii au obligația să nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate și să le colecteze selectiv. Simbolul (pictograma) care indică faptul că echipamentele electrice și electronice nu trebuie amestecate cu deșeuri menajere și că acestea fac obiectul unei colectări separate reprezină o pubelă cu roți barată cu două linii în formă de X.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Sc RomAgro Ara Bio Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Scopul colectării datelor este: informarea Utilizatorilor şi Cumpăratorilor privind situaţia Contului lor, informarea Cumpărătorilor privind evoluţia şi starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activităţii comerciale, de promovare a Bunurilor şi Serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor.

Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont şi/sau de Comandă, Cumpărătorul declară şi acceptă necondiţionat ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a Sc RomAgro Ara Bio Srl, şi îşi dă acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate nelimitat temporar de către Sc RomAgro Ara Bio Srl şi colaboratorii acestuia pentru desfăşurarea activităţii comerciale de promovare a Bunurilor şi Serviciilor, de marketing, administrative, de monitorizare a vânzărilor.

Prin citirea acestui document (Termen și Condiții) aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate şi expediate la adresa: Porumbesti, Nr 22, judeţul Satu Mare, România, în atenţia Sc RomAgro Ara Bio Srl, vă puteţi exercita dreptul, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate şi expediate la adresa: Porumbesti, Nr 22, judeţul Satu Mare, România, în atenţia Sc RomAgro Ara Bio Srl, vă puteţi exercita dreptul de intervenţie asupra datelor: rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

De asemenea, Sc RomAgro Ara Bio Srl poate furniza datele Utilizatorului şi/sau Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relaţii de parteneriat, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat și transport, servicii de plată/bancare.

Informaţiile Utilizatorului sau Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchetul General, Poliţie, instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

Copyright, drepturi de proprietate

Conținutul Site-ului, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, imagini statice și dinamice, text, materiale video și multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a Sc RomAgro Ara Bio Srl, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, inclusiv prin licențe de utilizare sau publicare.

Utilizatorului și Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, transferul, utilizarea, reproducerea sau afișarea conținutului de pe Site, decât cu acordul scris expres al Sc RomAgro Ara Bio Srl.

Utilizatorul sau Cumpărătorul poate copia, utiliza sau transfera conținut de pe Site numai în scopuri personale sau scopuri non-comerciale.

 

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul Lavandana.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. Prin intermendiul browserului dvs. puteti dezactiva și refuza de a primi cookie-uri dar acest lucru poate face ca anumite site-uri sa fie dificil de navigat sau de folosit.

Pentru mai multe informații despre cookie-uri:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie, https://www.google.ro/search?q=Ce+este+un+cookie

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui Utilizator, de a modifica conținutul Site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza Site-ul www.lavandana.ro și subdomeniile acestuia, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Sc RomAgro Ara Bio Srl și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Utilizator/Cumpărător și Sc RomAgro Ara Bio Srl va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul Satu Mare, România.

 

Va multumim ca folositi produsele Lavandana. Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.